Благодарствени писма

 • Живот даден ми от д-р Армен Багомиан

  23 Юни 2017, Живот даден ми от д-р Армен Багомиан

  Преди десет години катастрофирах на подбалкански път Гълъбец с опасност за живота, не мога да говоря с медицински термини, но лицевочерепна травма ме изхвърли от живота за сериозен период. Попаднах на Лекар, който отдаде целия си професионализъм да спаси една майка, която сама отглежда детето си. Живея всеки ден от живота си, с благодарност към Човека и Доктора Армен Багомиан

 • Благодарствено писмо до д-р Мая Михова

  10 Април 2017, Благодарствено писмо до д-р Мая Михова

  Д-р Мая Михова - акушер-гинеколог във второ ДКЦ Пловдив - изключително благодарна и доволна останах от прегледите си при нея. Много внимателна, изключително компетентна в областта, в която практикува и най -важното дава правилната диагноза и съответно най-доброто лечение за теб самия. Влизайки в кабинета й притеснението изчезва, защото знае как да предразположи своите пациенти, да ги успокои и да им обясни по начин разбираем за тях.

 • Благодарствено писмо до д-р Йордан Стайков

  10 Април 2017, Благодарствено писмо до д-р Йордан Стайков

  Искам да благодаря на Д-р Йордан Стайков - Началник на Хирургичното Отделение на 9-тия етаж, той спаси живота ми, бях на косъм, но той и неговите колеги и колежки доста ми помогнаха, за да оживея и сега да мога да се движа спокойно и да съм както преди пълноценен човек, и това го дължа на ВЕЛИКИЯ Д-Р СТАЙКОВ. И да му Благодаря.. е малко! Ако четете това Докторе - БЪДЕТЕ ХИЛЯДОКРАТНО ЖИВ И ЗДРАВ. И НЕКА БОГ ДА ВИ ДАДЕ ДА ХИЛЯДИТЕ. БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ ДОКТОРЕ! Нямам думи да опиша възхищението си от него и неговите колеги и колежки! Да са живи и здрави и неговите подчинени!

 • Благодарствено писмо до д-р Вълчо Минчев

  10 Април 2017, Благодарствено писмо до д-р Вълчо Минчев

  Искам да благодаря за прекрасното отношение на д-р Вълчо Минчев - Началник на Онкологичното отделение, както на него, така и на неговия персонал - от доктори и докторки до сестри, както и към санитарките - всички са абсолютни професионалисти и перфекционисти. И още - БЛАГОДАРЯ ВИ Д-Р МИНЧЕВ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНОТО ВИ ОТНОШЕНИЕ КЪМ МЕН - БЪДЕТЕ ЖИВ И ЗДРАВ И ВСЕ ТАКА ОТЗИВЧИВ! БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ!

 • Благодарствено писмо

  15 Февруари 2017, Благодарствено писмо

  Здравейте, казвам се Росен Даскалов съпруг съм на Магдалена Даскалова, имаме две деца. Преди повече от 2 години при контролен преглед на съпругата ми беше установена висока утайка. Личният ни лекар д-р Т. Агуш не я остави на мира, докато не установи на какво се дължи. Така стигнхме до д-р Маринова от хематологичното отделение (ХО) в Русе. Оказа се, че Маги е с Множествен миелом - рядко и трудно диагностициращо се заболяване. Д-р Маринова ни изпрати за изследвания и лечение в ХО на УМБАЛ Св. Марина Варна при доц. Лияна Герчева. Лекуващ лекар й бе д-р Антонио Антонов. От онзи момент този лекар стана най-важния човек в живота на семейството ни. Всичко, което бе предписано и решено от целия екип на ХО бе направено. В борбата с болестта научихме, че тя не се води само от един лекар. Мама Маги вече беше в ремисия. Трябваше да се извърши и трансплантация на стволови клетки, а във Варна все още не извършваха трансплантации. Така стигнахме до д-р Ганева в НСБАЛХЗ в София с ръководител доц. д-р Георги Арнаудов. Там освен с тях успях да се срещна и с г-жа Полина Тодорова и две санитарки, на които не зная имената, за което съжалявам. Едни прекрасни хора оставящи впечатление за професионализъм. Трансплантацията бе успешна. Искам да изкажа специални благодарности и на проф. д-р Стефан Горанов, с когото сме се консултирали за хода на лечението. Тук е мястото да спомена един човек със същото заболяване, който ни вдъхваше толкова кураж. Станиславе, ти си приятел. На всички споменати искам да пожелая здраве и дълголетие, а списъкът на мама Маги е още по-дълъг. На хората,от които зависи бъдещето на България - казвам да не жалят подписите си, когато от това зависи здравето и живота на живеещите в нея, защото от всичко друго можем да се лишим. Всичко, което се прави в чужбина го има и може да се прави тук в България, не гонете хората отдаващи живота си за да го правят, защото е недопустимо лепенето на фаянс да е по-скъпа професия от тази на лекаря.